Autobedrijf Noorderpoort Venlo - Camperservice Venlo

Camperservice Venlo

 

Verkoop, onderhoud, reparaties en andere service voor campers

Wij leveren het icoon onder de buscampers: de Volkswagen 6.1 California, maar leveren ook service en onderhoud voor alle types en alle merken campers

Autobedrijf Noorderpoort Venlo levert u een Volkswagen California op maat. Vraag een offerte aan op 06-53479044 of stuur een email naar: r.vanbeest@noorderpoortvenlo.nl.

Verder verzorgt Autobedrijf Noorderpoort Venlo alle soorten onderhoud en reparaties aan campers, ongeacht welk type of merk. Het maakt niet uit of het bijvoorbeeld om een Adria, Bürstner, Chausson, Dethleffs, Hobby, Hymer, Knaus, Pössl of Volkswagen gaat. Onze werkplaats is uitgerust met een special brug (max. 5 ton) en gespecialiseerde monteurs.

APK keuringen

Denk ten alle tijden aan een tijdige APK keuring van uw camper. Rijden zonder geldige APK is niet toegestaan. U krijgt tijdig bericht over de keuring vanuit het RDW. Maar u kunt ook online de vervaldatum van de APK van uw camper raadplegen. Uw camper dient opnieuw gekeurd te zijn voordat de vervaldatum verstreken is. Het keuringsrapport dat u bij de APK ontvangt dient u in uw camper te bewaren. Hoewel dit in Nederland niet verplicht is, wordt in veel landen in de EU gevraagd om het rapport onderweg bij u te hebben.

Gerust op weg

Zorg ervoor dat u met een gerust hart de weg op kunt en laat uw vakantie niet bederven door een defect of achterstallig onderhoud.

Informeer voor de mogelijkheden of een afspraak via ons online contactformulier.

BOSCH Service

Afspraak maken

U kunt via deze website een afspraak maken met onze werkplaats en showroom.

Adres

Noorderpoort 12
5916 PJ Venlo
T: 077-3523000
F: 077-3512474

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
09:00-18:00u

Zaterdag:
10:00-14:00u

Zondag:
gesloten

Volg ons op Facebook Volg ons op LinkedIn

x
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat uw bezoek zo soepel mogelijk verloopt. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt. OK